Tuan kiadó A könyvesbolt
 Belépés 
 

Regisztráció

 
The-Room
 
Angyalok
 

L5R CCG új megjelenés - The New Order - Megérkezett

Kedves L5R CCG rajongók!
Az új The New Order kiegészítő megérkezett Könyvesboltunkba. (1062 Bp. Andrássy út 86.)
A boostereket a webshopunkban is megvásárolhatjátok.

Hungarocon 2014

Minden kedves olvasónkat, sci-fi fantasy rajongókat meginvitáljuk a 2014. november 8-án megrendezésre kerülő Hungarocon 2014-re, ahol kiadónk is jelen lesz. Standunknál hatalmas vásárt tartunk a rendezvény kapcsán - minden nálunk, a pultnál regisztrált belépővel 1000 Forint a rendezvényen levásárolható kedvezményt kapsz tőlünk. (Az engedmény bármely termékünkre felhasználható, de egy termék megvásárlásához csak egy jegy váltható be, illetve a kedvezmény legfeljebb a termék árának 50%-áig terjedhet.)
Emellett beszélgetést szervezünk legújabb fejlesztésű, hamarosan megjelenő, saját fejlesztésű játékaink, általunk megjelentetett világaink kapcsán.

Jegyek engedményesen elővételben megvásárolhatóak az alábbi linken:


Mindenkit nagy szeretettel várunk.


Megérkezett a Riyria-krónikák 5. része - Télvíz idején

Megérkezett a Könyvesboltba - 1062 Bp. Andrássy út 86. (A Kisföldalatti Kodály Köröndnél lévő állomásánál) - Michael J. Sullivan: Télvíz idején (Riyria-krókikák 5. kötete). Most akciós áron két hétig 20% kedvezménnyel, 2475 Forintért vásárolhatjátok meg boltunkban, vagy webshopunkból.

KÉNYSZERŰ FRIGY KÉSZÜLŐDIK. KETTŐS KIVÉGZÉS A RÁADÁS. ÁM A KÉT TOLVAJNAK MÁS TERVEI VANNAK.

Az Új Birodalom olyan ceremóniával készül megünnepelni a Nemzetelvűek felett aratott győzelmét, ami örökre emlékezetes marad. A Télvíz-ünnepre időzítik a császárnő kézfogóját, no meg Degan Gaunt és a Melengári Boszorkány nyilvános kivégzését. Terveik szerint Modina ezt követően végzetes balesetet szenved majd, így az új császár ülhet a birodalom trónjára. Micsoda gyönyörű nap lesz az! Csak egy a bökkenő: Royce és Hadrian közben megtalálták a rég elveszett örököst.

A Télvíz idején a magával ragadó Riyria-krónikák ötödik kötete. A hatkötetes sorozatot írója egyetlen, eposzi magaslatokra törő történetként alkotta meg, amit külön epizódokra bontott. Az eredetileg magánkiadásban megjelent sorozatra felfigyelt egy nagy kiadó is, és az új kiadás révén az utóbbi évek egyik legsikeresebb új fantasyjévé vált.

Ide kattintva 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg webshopunkból most két hétig. A kedvezmény a Könyvesboltban (1062 Bp. Andrássy út 86.) is érvényesíthető!

Előrendelhető a Térség-sorozat harmadik része, az Abaddon kapuja!

Tervezett megjelenés: november közepe

TÖRJ ÁT A TÚLOLDALRA

Nemzedékeken át a naprendszer – a Mars, a Hold és a kisbolygó-övezet – jelentette az emberiség terjeszkedésének határait. Egészen mostanáig. A programját a Vénusz felhőtakarója alatt végigfuttató földönkívüli vírus magasabb fokozatba kapcsolva hatalmas struktúraként  emelkedik a felszín fölé, majd rejtélyes Gyűrűvé formálódik az Uránusz pályájánál, amiről senki sem tudja, hogy mi célt szolgál.

Szerte a naprendszerből kutató- és hadihajók flottái rajzanak elő, hogy megvizsgálják a különleges jelenséget. Jim Holden legszívesebben az űr legtávolabbi sarkába menekülne, ám ő és a Rocinante legénysége rákényszerülnek arra, hogy egy forgatócsoportot szállítsanak a Gyűrűhöz. Eközben valaki Holden tönkretételén munkálkodik, akár emberéletek ezreinek feláldozása árán is.

Az Abaddon kapuja a nagy sikerű Térség-sorozat harmadik része, a Hugo-díjra jelölt Leviatán ébredése és a Kalibán háborúja című regények közvetlen folytatása. A SyFy csatorna megrendelésére már készül az első évad A Térség tévésorozatból, amelyet 2015-ben mutatnak be.

A kötet 30% kedvezménnyel előrendelhető! Katt ide!

Kedves olvasóink, vásárlóink! Tuan Kiadó a Mondoconon!

A hétvégi, október 4-5-én megrendezésre kerülő Mondoconon kiadónk is kint lesz standjával, ahol szívesen válaszolnak kérdéseitekre a kiadó munkatársai.

A rendezvény ideje alatt a Tuan Kiadó pultjánál minden nálunk regisztrált belépő 1000 Forint levásárolható ajándékot ér. Ilyen módon a vásárolt termék 50%-át fizethetik ki legfeljebb látogatóink. Amennyiben kedves vásárlónk már levásárolta kedvezményét, úgy a következő termékekre is 10-30% kedvezményt biztosítunk a rendezvény ideje alatt.

Megnyitja kapuit a Négykapu Társaság szerepjáték klubja

Hosszas átalakítás után végre újranyit a Tuan Kiadó Könyvesboltja, végre elérhető az újonnan avatott kávézónk és a Négykapu Társaság új szerepjáték klubja. Az új játszóhelyről bővebben az alábbi linken olvashattok: Katt ide!

Mysterious Universe - Író-olvasó találkozó

Augusztus 2-án, szombat délután 14,30-tól az Istengyilkosok c. most megjelent Mysterious Universe kötet írójával, Dave Howarddal és a MU világának más alkotóival is találkozhatnak a rajongók a Tuan Kiadó Könyvesboltjában, a Kodály Köröndnél. (1062 Budapest, Andrássy út 86.)
Elöljáróban: szó lesz a kiadó MU-val kapcsolatos terveiről, a régóta várt MU szerepjátékról, illetve sok más érdekességről is.

Kiadónk a neves eseményt egyet fizet, kettőt vihet akcióval ünnepli a Mysterious Universe világán játszódó kötetek tekintetében. Tehát minden két kiválasztott MU kötet közül a szombati napon az olcsóbbat ajándékba adjuk. Az akció négy, hat, nyolc stb. kötet vásárlása esetén halmozottan is érvényes. (Az akció más akcióinkkal nem összevonható).

Tisztelt Mysterious Universe rajongók!

Július 29-én végre megjelent Dave Howard rég várt Istengyilkosok c. kötete, amely a Shark&Lez Agency sorozat harmadik, azonban szerencsére nem zárókötete.

A kötet 25% kedvezménnyel megvásárolható a Könyvesboltunkban a 1062 Bp., Andrássy út 86. szám alatt, vagy 35% kedvezménnyel megrendelheti a webshopunkból az alábbi LINK-re kattintva.

Mondocon - 2014. július 19.

A holnapi MondoConon a szokásos módon kiadónk stábja is jelen lesz.
Ismét támogatjuk az SfPortal Cosplay-versenyét, az SfPortal standjánál kipróbálhatod magad a papírmodell építésben.
Kiadónk standjánál pedig már a megszokott módon minden termékünkre - könyvek, társasjátékok, kártyajátékok - 20% engedményt adnunk, vagy e-mailcímeddel regisztrálhatod belépőjegyedet, és bármely termékünk árából 1000 Forint kedvezményt adunk, legfeljebb a termék árának 50%-áig.

Ha régóta vágysz valamely kötetre, gyere el, szerezd meg igen kedvező áron. Amennyiben kiadónk standjánál az általunk forgalmazott bármely kötet nem lenne megtalálható, ha kifogyott volna, akkor sincs baj, megrendelésed bármely hétköznap átveheted Andrássy úti könyvesboltunkban (1062 Budapest, Andrássy út 86.)


Új megjelenés - Dave Howard: Istengyilkosok (Mysterious Universe)

Álljon itt egy kis kedvcsináló a hamarosan megjelenő új Mysterious Universe regényből, amely Dave Howard korábbi írásaihoz hasonlóan ezúttal is mindjárt a közepébe vág.

0.

– „Hadd lám”!

Hamlet átvette a sírásótól, majd a bal tenyerén tartotta a bolond sáros földtől maszatos koponyáját, és jobb kezének hüvelykujjával letörölt róla egy nagyobb rögöt.

– „Haj, szegény Yorick!” – A dán királyfi arcán észrevehető volt az elfojtott viszolygás. Látszott rajta az irtózat, de az ellenállhatatlan vágy is, hogy kiöntse lelkét, és elmeséljen valamit Horatio barátjának. Mellettük a sírásó unottan támaszkodott az ásója nyelére.

– „Ismertem, Horatio;” – fordult oldalra Hamlet, hogy elkapja barátja pillantását, majd felállt a gödör mellől, és hozzálépett. Arca elé emelte a koponyát, megmutatta neki is, majd amilyen közel viszolygása engedte, odahajolt, megszagolta a féregszagú földet a koponya hiányos fogazatú szájánál. Lehunyta a szemét. – „Végtelen tréfás, szikrázó elmésségű fiú volt; engem a hátán hurcolt ezerszer:” – Ajkára mosoly ült, de hamar el is tűnt róla, amint kinyitotta szemét. – „és most hogy irtózik tőle a képzeletem!”

Tett pár céltalan lépést a koponyával, melyet úgy emelt maga elé, mint egy rémálom valóságba átszüremlett darabját. Az irtózat és a ragaszkodás küzdelme újra kiült az arcára, viszolygása erősödött, de a szép emlékezetű múlt kedves pillanatai miatt visszanyelte öklendezését.

– „A gyomrom is émelyedik rá. Itt függött az ajk, melyet én összecsókoltam, azt se tudom, hányszor.”

– „Hová lettek gúnyjaid, bakugrásaid, dalaid? Villámló élceid, melyek az egész asztalt hahotára fakaszták?” – faggatta Hamlet Yorick maradványait. Sétálni kezdett vele a frissen ásott sírgödrök és összeesett sírhalmok között.

– „Egy sincs már belőlük, hogy kimajmolnád saját torzképedet?” – húzta ajkát elnéző mosolyra.

Horatio megértő tekintettel figyelte barátját, míg a sírásó a nap járását követte a zavaros, hideg esőt ígérő felhők mögött.

– „Bezzeg, most esett le az állad!” – Hamlet felkacagott. Olybá tűnt, hogy kedve lett volna a hantok között megkeresni a koponya alsó állkapcsát, hogy a felső alá illessze, és kacajt játsszon vele. – „No, eredj ő asszonysága öltözőjébe, s mondjad neki: fesse bár magát ujjnyi vastagon, erre jut az arca; eredj, kacagtasd meg vele!” – mondta végül a királyfi, majd nem törődve átnedvesedett ruháival, visszatérdelt a sírgödör mellé.

A temetőt szegélyező fák közül kilépett egy nehéz csuhát viselő alak. Határozott léptekkel haladt Hamleték felé. Nem vette a fáradtságot, hogy kikerülje a sírokat, egyszerűen átlépett felettük.

– „Valamit kérdek tőled, Horatio” – fordult a barátja felé Hamlet, de az árny hirtelen megjelenése elvonta a figyelmét. Megdöbbent. A különös figura tiszteletlenül rúgta félre az útjába akadó, sírokba döfött fakereszteket.

„Mi lesz az, fönség?” – kérdezte Horatio. Nem kapott választ. Csak most vette észre, hogy a barátja elbámul a válla felett.

A csuhás átlépett még két sírhalmon, egy rövid szökkenéssel átugrott egy sírgödröt, majd megállt előttük, meglebbentette ruhája szélét, elővett egy Herden 70-es energiafegyvert, célra tartotta, és szétlőtte vele Hamlet fejét.

Majd Horatióét és a sírásóét is.


Új megjelenés - Dave Howard: Istengyilkosok (Mysterious Universe)

Kedves Vásárlóink!

Előreláthatólag 2014. július 29-én jelenik meg Dave Howard Istengyilkosok c. regénye, amely a Shark&Lez Agency-sorozat harmadik kötete.

Előrendelhető - 45% engedménnyel a megjelenés napjáig.

A Vatikánban a Frigyláda mintájára megalkották a Szelencét, a szentségek esszenciáját magában foglaló dobozkát, egy végső fegyvert. A ládának azonban nyoma vész, és IV. von Anstetten úgy határoz, hogy a hírhedt GAMMA kommandóját küldi a keresésére.

A Meccón vallási fanatikusok túszul ejtenek kétezer embert, és társaikszabadon bocsátását követelik. A bolygóra hamarosan megérkezik a Shark&Lez Agency, és kétség sem férhet hozzá, hogy egy aktív Muranovszkij atompajzs sem állhat az eltökélt antiterrorista-alakulat útjába. Victoria Moreau kulcsfontosságú szerepet játszik a túszmentő akcióban, de arra senki sem számít, hogy a császár őrült leánya is feltűnik a színen, s a lány túszmentőből túszejtővé válik. Végül az SLA és az Űrtemplomos Lovagrend is a Szelence után ered, így XXV. János 6.0 sem tehet mást, mint imádkozik az emberiség lelki üdvéért. Thomas Craft, Brad Butcher és Victoria Moreau erejükön felül küzdenek azért, hogy az általuk ismert világ fennmaradjon, és ezért készek mindent és mindenkit feláldozni. Talán még önmagukat is.

Dave Howard a Mysterious Universe legendás korának kapuit nyitja ki ismét: a Démoncsászár uralkodásának idejében játszódó regényének lapjain ezúttal is a Shark&Lez Agency egyik kevéssé publikus bevetésének története elevenedik meg. A legendás Craft és Butcher fejvadászpáros harmadik történetét tartja kézben az olvasó.

Új Termék - Legend of the Five Rings

Örömmel értesítjük a rajongókat, hogy június 9-től kapható a Könyvesboltban az új L5R kiegészítő a The Coming Storm. Jelenleg előrendelhető státuszban van.

Akciós áraink a készlet erejéig.

Booster - 799 HUF

Booster display 28,750 HUF

Kedves Játékostársaink, a Legend of the Five Rings rajongói!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a mai nappal felkerült a webshopba a Legend of the Five Rings kártyajáték, az Ivory Edition legal kiegészítőkkel és starterekkel.

Érdemes benézni, a megjelenés alkalmából bombasztikus árakkal várunk titeket.

Coils of Madness Booster Pack - 765 Ft.
Coils of Madness Booster Display - 27540 Ft.
Gates of Chaos Booster Pack - 765 Ft.
Gates of Chaos Booster Display - 35990 Ft.
Aftermath Booster Pack - 765 Ft.
Aftermath Booster Display - 35990 Ft.
Ivory Edition Booster Pack - 765 Ft.
Ivory Edition Booster Display - 27540 Ft.
A Matter of Honor (kezdő set) - 6290 Ft.
Ivory Edition Starter Display - 35990 Ft. már csak rendelhető
Ivory edition starter - 4050 Ft.
Mantis Starter - 4950 Ft.

Daru, Mantis már csak rendelhető.

Kedves játékostársaink!

A mai nappal sikerült a webshopra feltennünk a boltban jelenleg kapható Warhammer 40K termékeket, garantáltan a legjobb áron. Hamarosan felkerülnek a rendelhető termékek, illetve egy-két héten belül a warhammer fantasy is.
A Games-workshop termékeket természetesen a boltban is a honlapon kiírt igen kedvező árakon vásárolhatjátok meg.

Kedves olvasóink, vásárlóink, játékostársaink!

Örömmel jelentjük, hogy Könyvesboltunk a mai naptól ismét várja kedves vásárlóinkat, olvasóinkat. Az új klubhelyiség megnyitása még másfél két hetet várat magára, de terveink szerint hamarosan kibővülve ismét állunk rendelkezésetekre.

Változások:

  • Alkalmazkodva a hamarosan nyitó klubhelyiség nyitvatartásához a Könyvesbolt is ezentúl 12 órától 20 óráig tart nyitva.
  • A Könyvesbolt a megszokott igen sokszínű scifi-fantasy kötetek mellett ezentúl nem csak a szokásos kártyajátékainkat forgalmazza, hanem új termékekkel is bővül a palettánk. A Könyvesboltban már megtekinthetőek új Gamesworkshop termékeink, amelyek hamarosan felkerülnek a webshopra is.
  • Május 7-től ismét forgalmazzuk a Legend of the Five Rings kártyajátékot, illetve a hozzá kapcsolódó társasjátékokat is.
  • Az új termékekre is érvényes a szokásos tíz százalékos törzsvásárlói kedvezményünk, illetve amennyiben az általad kért terméket nem találod meg boltunkban - de a webes listánkon szerepel, akkor az előrendelésekre plusz öt százalékos kedvezményt adunk.

Reméljük mihamarabb üdvözölhetünk titeket klubhelyiségünkben is.

Kedves olvasóink, vásárlóink, játékostársaink!

Pár napja igen régi álmunk vált valóra, s örömünket veletek is szeretnénk megosztani. Lassan már másfél esztendeje dolgozunk azon, hogy szerep-, társas, kártya- és stratégiaijátékos rendezvényeinknek, hétköznapi összecsapásainknak méltó helyszínt találjunk. Most minden álmunk valóra vált. Nem csak az Andrássy úton található boltunk kap új belsőt, de a kibővülő könyvesboltunk egy klubhelyiséggel, illetve kávézóval is gazdagodik.

Pár szemfüles vásárlónk már felfigyelt a pár napja lassan ürülő boltkészletre, a fogyatkozó bútorokra. Most nekik is örömmel jelentjük, hogy az átalakítás kezdetét vette, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor május 10-ére be is fejeződik. Nem kell megijedni, az ajtón a zárva tábla csak időszakosan tűnt fel, hogy kicsivel több, mint két hét múlva egy megújult sokkal szebb és sokkal több szolgáltatást nyújtó játszóhellyel, illetve könyvbarlanggal álljunk rendelkezésetekre.

Mik is lesznek az újdonságok:

  • a felső szinten a terepasztalok, illetve kártya- és társasjátékok kapnak helyet.
  • a NégyKapu egyesület szerepjáték klubja is állandó helyszínt kap.
  • a földszinten, az egykori bejáratunk mögött a klubhelyiséget is kiszolgáló kávézó nyílik.
  • a Könyvesbolt egykori ad-hoc jellegű könyv-fejvadász szolgáltatása állandósul, s a korábbinál sokkal szélesebb sci-fi, illetve fantasy választékkal, figurákkal, játékokkal várunk titeket.

Az elkövetkező napokban igyekszünk a kialakult és megvalósított ötleteinkről, terveinkről tájékoztatni titeket, illetve megértéseteket kérjük a webshop-ügyintézés lelassulása miatt.

Kedves olvasóink, vásárlóink!

A galaxis minden fejlett társadalma a Protheánok technológiájára támaszkodik, ez az ősi faj ötvenezer évvel ezelőtt tűnt el. A protheán technológia rejtekhelyének 2148-as marsi felfedezése után az emberi faj szétrajzott a csillagok között; a legújabb csillagközi faj küzd a galaktikus közösségben elfoglalt hely jogáért.

David Anderson parancsnok és barátainak történetét meséli el ez regénysorozat.

A négy részes regényfolyam most engedményesen megvásárolható a webshopunkban, illetve a Könyvesboltban 7290 Forintos áron.

Mass Effect-sorozat - 7290 Forintért

Kedves olvasóink, vásárlóink!

Óvakodj a Tövisek Hercegétől…

Kilencévesen végignézte, ahogy anyját és öccsét meggyilkolják. Tizenhárom évesen már egy vérszomjas rablóbanda vezére.

Tizenöt évesen király akar lenni…

Húszévesen még feljebb tör!

Jorg Ancrath története egy igen ismerős, mégis távoli világba kalauzol el minket, ahol régi és új, technika és mágia keveredik.

A kötetek együtt és engedményesen is megvásárolhatóak a Könyvesboltban, illetve a webshopunkban.

A teljes sorozat most 12.580 Forint helyett csak 9990 Forintért.

Mark Lawrence – Tövisek hercege

Mark Lawrence – Tövisek királya

Mark Lawrence – Tövisek császára

Kedves törzsvásárlóink, érdeklődők!

Idén karácsonykor a szokásos törzsvásárlói akciónk helyett, új kedvezményekkel, ajándékokkal igyekszünk kedveskedni régi és új vásárlóinknak egyaránt.

A szokásos karácsonyi törzsvásárlói - 20%-os minden termékünkre érvényes - kedvezményünk mellett karácsonyig minden nap újabb és újabb termékekre, illetve könyvsorozatokra hirdetünk meg ennél is komolyabb akciókat, engedményeket.

Indulásképpen a mai naptól a méltán híres videojáték, a Halo világát feldolgozó könyvsorozatunk első három része elérhető törzsvevőink számára 9.670 Forint helyett együttesen 4.990 Forintért.

A kissé komolyabb témájú scifiért rajongó olvasóinknak figyelmébe pedig Jack McDewitt öt részes Benedict-sorozatát ajánljuk, amely, most csomagáron 14.950 Forint helyett 11.110 Forintért vásárolható meg könyvesboltunkban.

Különleges akciónk 2013. december 31-ig, vagy a készlet erejéig tart.

Hogyan lehet törzsvásárlónk:

Minden, honlapunkon regisztrált vásárlónk, felhasználónk jogosult a törzsvásárlói kedvezményre. Amennyiben még nem vásárolt nálunk, vagy nem rendelt honlapunkról, akkor a Könyvesboltban - 1062 Budapest, Andrássy út 86. - igényelheti törzsvásárlói kártyáját, amelyhez csak egy e-mailcímre van szüksége, vagy regisztrálnia kell honlapunkon.

Törzsvásárlóink vásárlásai után 2013. december 31-ig a vásárlás összegének húsz százalékát minden a webshopban, vagy a Könyvesboltban forgalmazott termékre levásárolható ajándékutalvány formájában jóváírjuk, amely 2014. március 31-ig levásárolható.

Kedvezményeink más kedvezményekkel össze nem vonhatók.
Könyvajánló - John Scalzi - Vének háborúja

Amikor először kezembe vettem ezt a könyvet, kissé elbizonytalanodtam, hogy biztosan jó választás-e. Bár ajándék lónak, ugye... A kötet borítója alapján az volt az első benyomásom, mintha egy Időzsaru vagy más hasonló című dinoszauruszok korából származó film lerágott történetét akarná elmesélni. Az eredeti borítón űrhajók vannak, kötet mostani borítóján egy a főhősre utaló arckép-pár kapott helyett. A regény tartalmának ismerete nélkül elég furcsa. félrevezető - utólag ül a mondanivaló, de így elég elriasztó. Ráadásul, ahogy elolvastam, a hátoldalán található ajánlót is jócskán átalakították az eredeti angol nyelven íródott verzióhoz képest. Gyakorlatilag már a fülszöveg első mondatában megnyilvánuló Scalzi-féle humort száműzték valahová a hátlap második felébe.

Folytatás...


Megérkezett: Karen Travis -Jacinto romjai - Gears of War

Augusztus 21-én debütált magyar nyelven a Gears of War sorozat második része a Jacinto romjai, a kötet megvásárolható a Webshopban. Katt ide.

A kasszasikert hozó videojáték alapján íródott regény azoknak a férfiaknak és nőknek a lenyűgöző története, akik a bolygó embernépeinek fennmaradása és tökéletes pusztulása között álltak, s akiknek most szembe kell nézniük tetteik következményeivel.

A túlélésért vívott brutális, tizenöt évig tartó háború után a Törvényes Államok Koalíciója rákényszerül, hogy a Sáska Horda megállítására tett végső erőfeszítésével elpusztítsa az emberiség utolsó megmaradt városát, Jacintót. A túlélőknek menekülés közben le kell győzniük a megmaradt, bosszúra éhes Sáskákat, miközben a fagyos vadonban küzdenek a túlélésért. Marcus Fenix, Dom Santiago és katonatársaik azért harcolnak, hogy a jacintói menekülteket egy biztonságos menedékbe juttassák, de egy törvények nélküli, új világban találják magukat, ahol az ellenség az ember – ugyanolyan mindenre elszánt és veszedelmes, akár a Sáskák.

Ez a regény egy felnőtteknek szóló videojáték alapján készült. 

Legfrissebb:

Utolsó hozzászóló: Daermon
Na igen jó lenne olvasni, így, hogy itt a játék. De külön(...)
2014-12-18 10:49:51
 

 
Utolsó hozzászóló: Valenvarion
Szerintem a válaszom a 300 c. filmből kiolvasható!(...)
2014-12-08 22:12:03
 

 
Utolsó hozzászóló: Zsoc
Lassan ismét a második könyv végére érek, és úgy(...)
2014-12-01 11:41:49
 

 
Utolsó hozzászóló: tbalazst
Eladó Margit Sandemo : Boszorkánymester 1-4 1998as kiadas(...)
2014-11-27 16:27:21
 

 
Utolsó hozzászóló: Lathan Aria
Üdv!

Igen, elvileg igen. Bár én azért(...)
2014-11-18 15:06:41
Hungarocon